×
 

Bergolf treedt op in Popei, zondag 26 mei

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 26 mei is het de beurt aan Bergolf. Zij zullen een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.
Bergolf treedt op in Popei, zondag 26 mei

Laat je verleiden om in te stappen op de boot van Rachel en haar mannen, genaamd De Bergolf. De Bergolf neemt je mee op een poëtische, muzikale ontdekkingsreis langs de natuur en alledaagse frustraties. Het gitaarspel en krachtige zang vallen goed samen met de stuwende cajón en de betoverende mandoline en banjo.

De wind suist terwijl je melodisch door de verhalen wordt genavigeerd, maar soms gaat het roer om en groove je op de schuimkoppen van de zee. Bergolf vertelt over knuffelbomen, bergen en onverwachte regenbuien. Zoekend naar een manier om te verzoenen met hun verzet tegen het alledaagse, gebruiken ze niets liever dan scherpe metaforen.

Zo neemt Bergolf je soms even mee naar een druilerige ochtend wanneer je regenbroek onvindbaar lijkt, of laten ze je ervaren hoe het ook alweer was om als kind dammen te bouwen in een beekje. 

Misschien een keer meevaren met deze Nederlandstalige bemanning?! Voel je welkom op De Bergolf.

Meer informatie: www.popei.nl

8 Email
Keywords : 

Related