×
 

Bieb Familie Festival; 3 weken feest voor het hele gezin

Kom langs tijdens ’t fantastische Bieb Familie Festival! Tijdens de Kinderboekenweek en herfstvakantie is er voor kinderen elke dag wat te doen in de bibliotheek. Het thema van het festival is – net als de Kinderboekenweek - ‘Reis mee’. Zondag 6 oktober is het open dag in de bibliotheek in De Witte Dame met een programma vol feestelijke activiteiten.
Bieb Familie Festival; 3 weken feest voor het hele gezin

Elke dag wat leuks

Vooral voor jong, maar ook voor oud, is er tijdens het Bieb Familie Festival van alles te doen in de bibliotheek in de Witte Dame. Ook in Waalre en Expeditie E in Woensel zijn er leuke reis-activiteiten.

 Dus kom met het hele gezin langs en doe mee!

Bouw je eigen zweefvliegtuig

Ga op stap met Gonnie & Gijsje

Leer over ruimtevaart

Reis om de wereld in 80 dagen

Verzin je eigen heelal met Fyra en Lumi

Ga op droomreis… of ga, als je dan nog niet bent moe gereisd, naar één van de vele andere activiteiten.

Open dag

Op zondag 6 oktober is het open dag. Van 13.00 tot 17.00 uur is er een feestelijk programma. Doe mee aan de schrijfworkshop, voel je een echte piloot in de flight simulator of reis af naar andere werelden met de VR-bril. Wees welkom en laat je verrassen.

Kinderen gratis lid

Wist je al dat kinderen tot 18 jaar gratis lid zijn van de bibliotheek? Gun je kind de leukste boeken en leg daarmee de basis voor een leven lang lezen en leren met plezier. Er valt een wereld te ontdekken in de bieb.

Praktische informatie

Het Bieb Familie Festival is van 2 tot en met 20 oktober. Kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/bieb-familie-festival voor het volledige programma.

Let op; voor de meeste activiteiten moet je je aanmelden.

 

Images

8 Email

Related