×
 

Concert: Reis door de wereld van de opera op 23 maart

De Eindhovense Koorvereniging De Toonkunst presenteert je een reis door de wereld van de opera. In een zeer gevarieerd programma word je meegevoerd met herkenbare opera melodieën van o.a. Bizet, Puccini en Verdi. Jong en Oud kunnen hiervan komen genieten en zich 90 minuten aangenaam laten verrassen.
Concert: Reis door de wereld van de opera op 23 maart

Het concert wordt uitgevoerd onder leiding van onze gedreven dirigent, Ed Verschuren, bijgestaan door Vincent Robert op piano, Wikke van Wershoven op synthesizer en sopraan Rianne Wilbers.

Kaarten à € 15,00 zijn te bestellen via secretariaat@detoonkunst.nl. Het bedrag van de kaarten kunt u overmaken op onze rekening o.v.v. Operaconcert 2019

 

  • ABN Bank: NL49ABNA0489278736
  • ING Bank: NL74INGB0004606770

 

Tevens kunt op de dag van het concert 23 maart aan de kassa bij het CKE nog kaarten kopen, maar wees er snel bij want op is op!

 

De kaarten die via ons secretariaat worden besteld, zullen op naam, op de dag van het concert bij de kassa voor u klaar liggen.

 

Datum:                Zaterdag 23 maart 2019

Tijd:                      20:15 uur

Locatie:               CKE aan de Pastoor Petersstraat te Eindhoven

 

Foto's

 

Images

8 Email
Keywords : 
CKE

Related

De Toonkunst behoort tot het immaterieel erfgoed van Eindhoven
De Toonkunst behoort tot het immaterieel erfgoed van Eindhoven
De Eindhovense Koorvereniging De Toonkunst is door de gemeente Eindhoven onderscheiden met het predicaat ‘Immaterieel Erfgoed van de Stad Eindhoven’. De oorkonde kreeg het koor uitgereikt door loco-burgemeester Mary-Ann Schreurs.
Korenfestival
Korenfestival
Ter gelegenheid van haar 120-jarig bestaan in 2016 organiseert Eindhovense Koorvereniging De Toonkunst een Korenfestival.