×
 

Eindhovens koor Donjo zingt met Pia Douwes en Addo Kruizinga op 3 maart

Op zaterdag 3 maart zingen Pia Douwes en Addo Kruizinga in de voorstelling Seasons, samen met een orkest en het Eindhovens koor Donjo.
Eindhovens koor Donjo zingt met Pia Douwes en Addo Kruizinga op 3 maart

In deze muzikale reis langs de vier seizoenen komen liedjes als Pastorale, Because we believe, Dancing Queen en Let the Sunshine voorbij.

 Pia Douwes is één van de meest succesvolle, veelzijdige en onderscheiden musicalactrices van ons land. Bracht ze afgelopen seizoen met A Midwinter’s Tale nog een ode aan de winterperiode, nu neemt ze het publiek met Seasons mee langs de vier seizoenen.

Douwes zingt zich in verschillende muziekstijlen door de jaargetijden, van klassiek tot pop en musical. Met haar prachtige stem brengt ze bekende klassiekers, van tranentrekker tot vreugdelied. Op haar muzikale reis wordt ze vergezeld door zanger Addo Kruizinga en een orkest, terwijl het Eindhovense koor Donjo voor extra vocale ondersteuning zorgt.

Donjo

Donjo uit Eindhoven is een gemengd koor onder leiding van dirigent en arrangeur Gerard de Graaf. Het koor bestaat uit vijftig zangers en zangeressen en brengt een avontuurlijk repertoire van middeleeuws tot klassiek en van popliedjes tot eigen reprtoire.

Seasons

Pia Douwes, Addo Kruizinga

Orkest o.l.v. Max Smeets

M.m.v. Eindhovens koor Donjo

Zaterdag 3 maart 2018

Parktheater Eindhoven, Grote Zaal, 20.00 uur

Images

8 Email
Keywords : 

Related