×
 

Expositie Denise de Haan in POPEI

Na een aantal succesvolle exposities tijdens de Dutch Design Week, wil POPEI ook graag de kans geven aan een andere talentvolle beeldend artiest: Denise de Haan. Haar kleurrijke schilderijen zullen de 1e verdieping sieren van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december 2017. Openbaar toegankelijk van 10.00 tot 23.00 uur. Denise zelf is deze dagen tussen 16.00 en 19.00 uur aanwezig. Entree: gratis.
Expositie Denise de Haan in POPEI

POPEI wil met een sociaal maatschappelijk hart mensen hun talent laten ontdekken en ontwikkelen. Dit doet POPEI vaak in combinatie met muziek, maar andere creatieve disciplines zijn nooit ver weg. Een expositie van de geboren en getogen Eindhovenaar Denise de Haan valt hiermee recht in de missie van POPEI.

Denise heeft een moeilijke periode doorgemaakt en het schilderen heeft haar geholpen om dingen te verwerken. Anders dan je zou verwachten zijn haar schilderijen kleurrijk. Verder heeft ze een fascinatie voor fabeldieren, druppels, zilver en Harry Potter. Op haar eigen manier verwerkt ze haar inspiratiebronnen en hebben de schilderijen haar gemaakt tot wie ze nu is.

Denise schildert nu 1,5 tot 2 jaar, maar tekende vroeger al heel veel. Later ontdekte ze dat ze schilderen heel erg leuk vindt en het haar goed af gaat. Ze begon op grote rollen papier en is vervolgens verder gegaan op doeken. De technieken heeft ze zichzelf aangeleerd en haar inspiratie haalt ze uit het leven en van YouTube en Pinterest. In ieder schilderij verwerkt ze iets van haarzelf, zoals de tijd van haar geboorte, of iets wat ze heeft meegemaakt.

Images

8 Email
Keywords : 

Related