×
 

Feestelijke opening Expeditie E (25 september)

Op 25 september opent de Bibliotheek Eindhoven officieel Expeditie E, samen met wethouder Monique List-de Roos en directeur Albert Kivits. Voor kinderen is er de hele middag een leuk en gratis programma. Iedereen is uitgenodigd!
Feestelijke opening Expeditie E (25 september)

Programma

13.30 uur: We beginnen de middag spectaculair met een stunt van Mad Science. Wat ze precies gaan doen is nog een verrassing, maar grote kans dat het gaat knallen!

13.55 uur: Voordracht door stadsdichter Jessica Bartels

14.00 uur: Openingswoordje door Monique List-de Roos en Albert Kivits.

14.00 uur: Meet & Greet met Geronimo Stilton. De held van De Wakkere Muis komt op bezoek voor een knuffel en een foto.

15.00 uur: Bij Poppenkast Pluim weet je één ding zeker: Jan Klaassen zal in een avontuur terechtkomen en jouw hulp is nodig.

15.30 uur: Geronimo Stilton heeft tijdens Poppenkast Pluim even mogen uitrusten. Tot 16.15 uur komt hij weer langs om jullie te ontmoeten.

15.30 uur: Bibberende Tekenrobotparade; maak met de MakersClub grappige, bibberende robotjes die kunnen tekenen. We laten ze in een parade hun kunsten tonen.

Expeditie E

Bij Expeditie E kun je een goed boek lenen, de laatste krant of het nieuwste tijdschrift lezen en met een fijn gesprek een heerlijke kop koffie drinken. Ook kun je bij Expeditie E naar interessante lezingen en workshops voor jong en oud. Een plek die inspireert en aanmoedigt tot ontmoeting.

Expeditie E is een plek voor experiment en nieuwe samenwerkingen. Door continu in gesprek te blijven met de inwoners van Woensel en het ophalen van hun behoeften, streven we ernaar een interessant en passend programma aan te kunnen bieden. Samen gaan we op zoek naar de bibliotheek van de toekomst.

Praktische informatie

Voor de opening is aanmelden niet nodig.

Expeditie E is geopend tijdens de openingstijden van Winkelcentrum Woensel. Van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen van 13.00 – 17.00 uur. Er staat een collectie volwassenen- en jeugdliteratuur en gereserveerde boeken kunnen hier worden opgehaald.

Images

8 Email

Related

Wie wordt Eindhovens schrijftalent 2017?
Wie wordt Eindhovens schrijftalent 2017?
Wie wordt de winnaar van de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’ 2017? Donderdag 9 november weten we het. Dan rijkt de winnaar van vorig jaar, Anja Frieling, de prijs uit.