×
 

Help, red mijn scriptie!

Zit je met je handen in het haar? Of wil je simpelweg graag wat tips om fluitend door het scriptieproces heen te komen? Voor iedereen die gaat beginnen aan de scriptie, of al enige tijd bezig is, is dinsdag 6 februari in de bibliotheek de workshop: Red mijn scriptie!
Help, red mijn scriptie!

Deze workshop is gericht op hbo-studenten. Marianne van Vlimmeren van Red Tag Student Coaching en Bianca Kuijpers van Woord beantwoorden jouw vragen over je scriptie, planning, motivatie en taalgebruik.

Zit je met je handen in het haar? Had je al lang je proposal moeten inleveren? Snap je niet wat je steeds fout doet maar krijg je wel steeds een no go? Of sta je nog aan het begin en wil je weten welke simpele fouten je kunt vermijden om sneller door het scriptieproces te gaan?

Tijdens de gratis workshop in de bieb krijg je simpele tips en trucs. Je leert overzicht te krijgen over de berg werk die voor je ligt en meer structuur te geven in je aanpak. Met hun jarenlange ervaring als scriptiebegeleider en tekstschrijver, weten Van Vlimmeren en Kuijpers je praktische direct toepasbare tips te geven om snel weer verder te komen. Dus: Kom langs en stel je vragen.

Red Tag Student Coaching is gericht op de begeleiding van studenten die zijn vastgelopen met hun scriptie en Bianca Kuijpers van Woord doet regelmatig taalcontroles voor studenten.

Praktische informatie

De workshop: Red mijn scriptie is op dinsdag 6 februari van 14.00 – 15.00 uur in de Bibliotheek Eindhoven, de Witte Dame, Emmasingel 22. De workshop is gratis bij te wonen, wel vooraf aanmelden: https://scriptie.eventbrite.nl

8 Email

Related

Drummers en bassisten workshop (POPEI 4 juni)
Drummers en bassisten workshop (POPEI 4 juni)
Ben jij drummer of bassist? Dan is dit dé workshop die je niet mag missen! POPEI presenteert dinsdag 4 juni een gratis workshop. Tijdens deze workshop worden er onder andere drum- en baspartijen van classic tracks geanalyseerd. Neem vooral je eigen drummer of bassist mee naar deze workshop, én natuurlijk je basgitaar en drumstokken!Zaal: 20.00 uur. Entree: gratis.
StudyShare in de bibliotheek; studeren zonder afleiding: 8 t/m 26 januari
StudyShare in de bibliotheek; studeren zonder afleiding: 8 t/m 26 januari
Moeite met concentreren tijdens het studeren; snel afgeleid? Is je mobiel interessanter dan je studieboek? Dan is Studyshare in de bibliotheek voor jou een oplossing. Tijdens de komende tentamenweken krijgt afleiding geen kans.
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)
Workshop e-books lenen in de Witte Dame (10 november)
Steeds meer mensen lezen boeken digitaal. Met een collectie van meer dan 10.000 e-books heb je bij de Bibliotheek Eindhoven volop keuze. Maar dan moet je wél weten hoe je een e-book moet lenen en hoe je deze kan lezen op een e-reader of tablet. Daarom organiseert de bibliotheek op donderdag 10 november een gratis workshop e-books lenen.
Workshop Rise of the Robot! (2 november)
Workshop Rise of the Robot! (2 november)
Op een woensdagmiddag kan je gaan voetballen, gamen, knutselen… Óf je bouwt een robot! Lijkt jou dat wat? Kom dan 2 november naar de workshop Rise of the Robot in het Microlab.
Bibliotheek goes DDW
Bibliotheek goes DDW
Tijdens de DDW is in de Bibliotheek Eindhoven een vol programma met workshops, masterclasses, lezingen en een live designstudio in de Witte Dame. Duurzaamheid is van 22 tot en met 30 oktober het centrale thema – met een creatieve twist.
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
De Bibliotheek Eindhoven deelt mee
Afgelopen maandag is het samenwerkingscontract getekend tussen de Bibliotheek Eindhoven en EindhovenDeelt. Daarmee spreekt de bibliotheek haar steun uit aan dit jonge initiatief om de deeleconomie te stimuleren.
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Volle agenda? Krijg grip op je tijd bij de Bibliotheek
Menig moeder en vader zal dit herkennen: je rent en vliegt van kinderen naar partner naar werk naar vrienden. Aan 24 uur in een dag heb je niet genoeg. De (gratis) workshop Timemanagement in de Bibliotheek Eindhoven leert je in 3 stappen hoe je ruimte kunt maken in je agenda.