×
 

Kletsmajoors: de kracht van de echte ontmoeting op 4 maart

Het lijkt steeds moeilijker te worden om elkaar in het dagelijkse leven te ontmoeten. Het gevolg is dat er makkelijker vooroordelen ontstaan, mensen in een hokje worden geplaatst en er steeds minder echt naar elkaar wordt geluisterd. Zondag 4 maart zitten de Kletsmajoors in de bibliotheek klaar voor een écht gesprek.
Kletsmajoors: de kracht van de echte ontmoeting op 4 maart

De Kletsmajoors zijn vier oudere, nieuwsgierige, doortastende ouderen die graag het naadje van de kous willen weten. Samen hosten ze een talkshow met twee bijzondere gasten. Een levendig gesprek, met koffie mét een koekje, is gegarandeerd.

Angela en Mathijs

De eerste gasten zijn transgender Angela en ex-gedetineerde Mathijs. Allebei hebben in hun leven te maken met vooroordelen. Deze middag gaan ze open het gesprek aan, zonder taboes uit de weg te gaan.

De vier kletsmajoors, bewoners van verpleeghuis Vonderhof zorgen voor een échte ontmoeting met hun gasten en het publiek.

Praktische informatie

Kletsmajoors is op zondag 4 maart van 14.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek Eindhoven, de Witte Dame, Emmasingel 22. Entree is gratis.

Images

8 Email
Keywords : 

Related