×
 

Kyra Antoni live in POPEI: zondag vanaf 15:00

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 8 maart is het de beurt aan Kyra Antoni. Zij zal 15.00 en 17.00 uur een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café. Aanvang: 15.00. Entree: gratis.
Kyra Antoni live in POPEI: zondag vanaf 15:00

Kyra Antoni is een singer-songwriter uit Eindhoven. Zij is een creatieve duizendpoot en doet het liefst zo veel mogelijk creatiefs: muziek maken, schrijven, acteren en dansen. Zij schrijft nu een aantal jaar eigen muziek waarmee ze overal optreed. In Juli gaat ze naar Amerika om Nederland te vertegenwoordigen in de world comeptition of performing arts in 5 creatieve categorieën. Ze maakt een eigen muziektheater voorstelling waar ze voor schrijft, regiseert, choreografeert en zang coaching geeft.

Haar muziek is niet in één woord te omschrijven. Ze schrijft over de dagelijkse gedachten en gevoelens die ze tegenkomt in haar leven. Ze speelt rustige akoestische liedjes en soms harde klagende ballads. Ze stopt haar leven in haar muziek.

Images

8 Email
Keywords : 

Related