×
 

Maat 47 in POPEI (16 juni)

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 16 juni is het de beurt aan Maat 47. Hij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.
Maat 47 in POPEI (16 juni)

Als je zijn voeten ziet dan zul je toegeven dat Maat 47 een artiestennaam is die bij Johan past.

Johan is in 2015 begonnen met zingen en begeleidt zichzelf daarbij op de gitaar. Hij is begonnen met optreden door covers te zingen. Hij trad al meerdere keren op in POPEI.

Na ruim 150 optredens is hij langzamerhand steeds meer eigen nummers gaan brengen. Eind 2018 is hij helemaal overgestapt naar eigen nummers. Maat 47 probeert liedjes te maken die wel toegankelijk zijn en meteen lekker klinken maar ook weer niet té voor de hand liggend zijn.

Meer informatie: www.popei.nl

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Zangworkshop voor kinderen tijdens The Kids (6 november)
Zangworkshop voor kinderen tijdens The Kids (6 november)
Zondag 6 november is het weer tijd voor het maandelijks terugkerend programma The Kids! Terwijl jij onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een zangworkshop. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriter Maat 47. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis. Aanvang: 14.00 uur.