×
 

POPEI: Pick Up Music Club (14 juni)

De Pick Up Music Club is al enkele jaren actief in Muziekcafé Helmond. Begonnen als een clubje muziekliefhebbers op een zolder en uitgegroeid naar een terugkerend evenement, nu ook in POPEI! Vrijdag 14 juni is de nieuwe editie. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.
POPEI: Pick Up Music Club (14 juni)

De PUMC biedt DJ’s, verzamelaars en muziekliefhebbers de kans om hun favoriete lp’s te delen met de kroegbezoekers. Elke DJ krijgt een uur om te draaien wat ie wil. Goed aan te horen? Soms wel, soms niet. Dansbaar? Soms wel, soms niet. Gezellig? Altijd!

DJ's deze editie: Remco Moonen-Emmerink, Willem (WLLM), DJ Dragnet (Gene Teijsse), DJ Roland Frogson.

Voorgaande edities brachten al uiteenlopende genres als Punk en Rap op 1 avond, 60’s Mod/garage en 80’s Wave. De avonden zijn onvoorspelbaar en bieden het publiek een unieke inkijk in diverse soorten muziek die zij anders wellicht nooit zouden horen in een kroeg of horeca gelegenheid.

De PUMC heeft nu ook goed nieuws voor alle vinyl verzamelaars en toekomstige DJ's op de PUMC avonden. Velvet Music (Strijp S) en Bob's vinyl (Aarle-Rixtel) zijn een unieke samenwerking aangegaan met de PUMC. Tegen vertoon van de speciale PUMC-button (deze krijg je als je een uur komt draaien op 1 van de PUMC avonden) krijg je standaard 10% korting op 2e hands LP"s.

Daarnaast gaan Velvet en Bob's Vinyl ook speciale acties verzinnen voor de PUMC-DJ's!!

Dus aarzel niet en stuur een mail naar tegenland@hotmail.com met als header ‘DJ PUMC’ om een uur te draaien bij POPEI of het Muziekcafé en geniet van deze speciale aanbiedingen!

 

Meer informatie: www.popei.nl

8 Email

Related