×
 

Psychiatrische problemen in de familie: gratis lezing bij de GGzE op 20 september

Er zijn in Nederland 1,2 miljoen kinderen die opgroeien in een gezin waar een ouder psychische problemen heeft. Ook als partner of ouder van (volwassen) mensen met psychiatrische problemen, staat het leven in het teken hiervan en -ondanks grote verschillen- loopt iedereen vaak tegen dezelfde dingen aan. Op vrijdag 20 september geeft GGzE een gratis te bezoeken lezing over psychiatrische problemen in de familie in de Bibliotheek Eindhoven.
Psychiatrische problemen in de familie: gratis lezing bij de GGzE op 20 september

Psychische problemen hebben grote impact voor een patiënt, maar dat geldt zeker ook voor naasten en familieleden. Als kind, ouder, vriend of buur kun je voor je gevoel niet altijd kiezen in welke mate je betrokken bent. Je zorgt, je neemt soms/vaak verantwoordelijkheden over, je houdt van degene die ziek is, je kan er soms zelf onder lijden. Hoe is dit voor je? Waar kun jij terecht met jouw verhaal?

GGzE en de Bibliotheek Eindhoven werken samen om via lezingen en activiteiten taboedoorbrekende onderwerpen aan te kaarten. Deze lezingen zijn voor iedereen toegankelijk. Voor als je hier zelf of in je naaste omgeving mee te maken hebt of als je gewoon geïnteresseerd bent.

Praktische informatie

De lezing Psychiatrische problemen in de familie is op vrijdag 20 september van 19.15 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Eindhoven, de Witte Dame, Emmasingel 22. Toegang is gratis, maar aanmelden gewenst via: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Images

8 Email
Keywords : 

Related