×
 

Rocken tijdens Streekvijver

Vrijdag 22 februari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Rosettes (classic rock), Leafless (progressieve poprock) en Catalyst (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Rocken tijdens Streekvijver

Rosettes

Rosettes (classic rock) is een band die bestaat uit 5 personen. De band komt uit Eindhoven en speelt met name rockmuziek. Deze 5 koppige band weet de tent op zijn kop te zetten met een set vol heerlijke, stevige rocknummers.

Leafless

De band Leafless (progressieve poprock) bestaat uit drie jongens afkomstig van Eindhoven en Nijmegen. De jongens beseften dat muziek niet simpel hoeft te zijn om 'poppy' te klinken en niet complex hoeft te zijn om de aandacht te kunnen vasthouden. Wanneer deze jongens optreden, brengen ze veel energie en enthousiasme de bühne op. Hun liedjes zitten vol catchy melodieën en verrassende ritmes.

Catalyst

De band Catalyst (rock) is in 2018 ontstaan op een vrijdagavond, geïnspireerd door de zang van Led Zeppelin en de gitaarriffs van Queen. Dit gecombineerd met diverse metal invloeden luister je met Catalyst naar fijne rockmuziek. De muziek is gevarieerd in tempo, waarbij zangwerk wordt afgewisseld met stevige uithalen.

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Winnaars BMM festival tijdens Streekvijver (20 september)
Winnaars BMM festival tijdens Streekvijver (20 september)
Vrijdag 20 september is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze keer in samenwerking met het BMM festival! Winnaars van dit festival spelen tijdens deze editie: Blazin' Phoenix (rock/hardrock), Lokotov Mocktail (rock) en The Cursed Crew (metal). Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Rocken tijdens Streekvijver (POPEI 31 mei)
Rocken tijdens Streekvijver (POPEI 31 mei)
Vrijdag 31 mei is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen White Well (rock coverband), Civil Discourse (fun rock) & Squash op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Rocken tijdens Streekvijver (12 januari)
Rocken tijdens Streekvijver (12 januari)
Vrijdag 12 januari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen The Fifth Ace (rock/metal/punk), Axley (pop/rock) en Burning Cocks (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver
Vrijdag 7 oktober 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Vernon (heavy metal), The BakkPakker ft. Nena & Sidd (punk/rock) en Starve the Artist (alternative rock) tussen 20.30 en 22.30 uur op het podium staan. Entree: gratis.