×
 

Singer-songwriter Daniel Kist (zondag 18 februari in Pop-ei)

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 18 februari is het de beurt aan Daniel Kist. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis. 
Singer-songwriter Daniel Kist (zondag 18 februari in Pop-ei)

Daniel Kist (25) is een Nederlandstalige singer-songwriter, pianist en zanger uit Den Haag. Daniel’s tweede EP “Element” is sinds 30 september 2017 uit en kan worden beluisterd op alle streaming platformen waaronder Spotify en Apple Music. Zijn muziekstijl kan worden omschreven als Nederlandstalige popmuziek met een “boodschap” met invloeden van Bløf, Marco Borsato en Veldhuis & Kemper.

Naast eigen werk is Daniel actief op Youtube met een eigen show genaamd “Daniel Presents…”. Elke donderdag 17.00 uur komen er twee video’s online: een interview en een muzikale productie met een nieuwe gastartiest. Gastartiesten die al de revue hebben gepasseerd zijn MAAN, Leonie Meijer, Freek Bartels, Tommie Christiaan en nog veel meer!

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Singer-songwriter Anne Nederhoed in POPEI
Singer-songwriter Anne Nederhoed in POPEI
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 19 maart is het de beurt aan Anne Nederhoed. Zij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.
Dromerige melancholie met Bram van Langen
Dromerige melancholie met Bram van Langen
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 9 oktober is het de beurt aan Bram van Langen. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.