×
 

Singer-songwriter duo Meneer Schurk in POPEI (15:00 uur)

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 21 juli is het de beurt aan het duo Meneer Schurk. Zij zullen een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café, of bij mooi weer op het terras, tussen 15.00 en 17.00 uur.
Singer-songwriter duo Meneer Schurk in POPEI (15:00 uur)

Meneer Schurk is een verwelkomend duo dat samen Nederlandse liedjes maakt. De bescheiden, pure muziek zorgt voor een warm en vertrouwd gevoel. Het duo bestaat uit Simon van den Hurk (27) en David Schram (25). Met het repertoire nemen ze je mee op reis. Hun muziek bestaat uit piano, gitaar, trompet en meerstemmige zang. Het eigen Nederlandstalige werk wisselen ze af met een aantal covers, zoals Nergens goed voor (De Dijk), Lichtelijk verlicht (Charl Delemarre) en ‘t Regent zonnestralen (Acda & De Munnik).

Meer informatie: www.popei.nl

Images

8 Email

Related

The Kids met zangworkshop en singer-songwriter Meneer Schurk
The Kids met zangworkshop en singer-songwriter Meneer Schurk
Zondag 7 mei vindt er weer een nieuwe editie van The Kids plaats!Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een workshop door Centrum voor Pop en Jazz uit Eindhoven. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriterduo Meneer Schurk. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis. Aanvang: 14.00 uur.