×
 

Talent uit Letland: Reinis Jaunais in POPEI (15 september)

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 15 september is het de beurt aan Reinis Jaunais. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur.
Talent uit Letland: Reinis Jaunais in POPEI (15 september)

Reinis Jaunais is een reizende gitarist uit Riga, Letland die de afgelopen jaren in heel Europa heeft gespeeld. Reinis speelt op uitzonderlijke wijze gitaar met behulp van verschillende technieken - zoals tikken, percussie en finger-picking. Dit zorgt voor zeer originele nummers.

Reinis heeft veel gereisd. Hij begon met het composeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Hij omschrijft zijn muziek als schilderijen van emoties en reisavonturen. Reinis Young brengt door middel van ritmische en zacht percussieve melodieën zijn energie over bij het publiek. "Muziek is mijn passie en ik voel me altijd ontzettend blij om te spelen voor publiek, ongeacht of het één persoon in een klein café is of volledig afgeladen concertzaal." Reinis Jaunais heeft zes soloalbums uitgebracht.

Video: https://youtu.be/yZaZ5aZp2HI

Images

8 Email
Keywords : 

Related