×
 

Winnaars BMM festival tijdens Streekvijver (20 september)

Vrijdag 20 september is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze keer in samenwerking met het BMM festival! Winnaars van dit festival spelen tijdens deze editie: Blazin' Phoenix (rock/hardrock), Lokotov Mocktail (rock) en The Cursed Crew (metal). Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Winnaars BMM festival tijdens Streekvijver (20 september)

Lokotov Mocktail

Lokotov Mocktail is een Eindhovens rocktrio die zich vooral laat beïnvloeden door (rock)bands uit de 60's, 70's, 80's en 90's. De mix van zware gitaar riffs en dromerige pingels van gitarist Daan van der Donk, ondersteund door smerige en funky baslijnen van Dani Steevensz (tevens zanger van de band), gaan in een blender die wordt aangezwengeld met funky, rocky en jazzy grooves van drummer Tom Oggel. Met zijn drieën mixen ze een heerlijk chaotische mocktail voor je, met een schijfje citroen op de rand om het af te maken.

Blazin’ Phoenix

Een heavy metal Band uit Helmond bestaande uit 4 muzikanten die het heerlijk vinden om onze passie voor muziek te delen met het publiek. Snelle, harde, rustige, pittige en Vlammende klanken maken hen uniek ten opzichte van andere bands. Met inspiraties vanuit de classic rock tot aan de metal worden onze songs met passie in elkaar gemonteerd.

The Cursed Crew

The Cursed Crew brengt een vrij eigenzinnige stijl death metal ten gehore, o.a. dankzij de zang van frontvrouw Hilke. Inspiratie voor deze snoeiharde metal is afkomstig van een zeer uiteenlopende mengeling aan bronnen; van Metalcore tot Blues en van Death Metal tot Punk. Voor elk wat wils in het oeuvre van deze groep, maar vooral voor de liefhebbers van catchy riffs met voldoende galops is er een weelde aan melodieën te ontdekken. Ook voor liefhebbers van de vaderlandse geschiedenis valt er wat te halen gezien de teksten geïnspireerd zijn door beroemde episodes en helden uit de 17de en 18de eeuw. Het doortrekken van dit thema in kostuums en podium aankleding zorgt voor een complete show. Kom en laat je meenemen naar de Gouden Eeuw!

Over BMM festival:

Sinds 1997 is het BMM Festival een begrip geworden in Deurne. Dit festival voor beginnende bands is bedoeld om regionale bands een kans te geven om zich te presenteren voor een groot publiek. Op Paaszondag strijden ieder jaar 10 bands om de felbegeerde eerste plaats. Naast studiotijd in de Try Poul en een Fotoshoot zijn er ook optredens te winnen in de regio, waaronder Streekvijver in POPEI.

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Rocken tijdens Streekvijver (POPEI 31 mei)
Rocken tijdens Streekvijver (POPEI 31 mei)
Vrijdag 31 mei is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen White Well (rock coverband), Civil Discourse (fun rock) & Squash op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Rocken tijdens Streekvijver
Rocken tijdens Streekvijver
Vrijdag 22 februari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Rosettes (classic rock), Leafless (progressieve poprock) en Catalyst (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Rocken tijdens Streekvijver (12 januari)
Rocken tijdens Streekvijver (12 januari)
Vrijdag 12 januari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen The Fifth Ace (rock/metal/punk), Axley (pop/rock) en Burning Cocks (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver
Vrijdag 7 oktober 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Vernon (heavy metal), The BakkPakker ft. Nena & Sidd (punk/rock) en Starve the Artist (alternative rock) tussen 20.30 en 22.30 uur op het podium staan. Entree: gratis.