×
 

Zondags uitje in De Uitwijk

Een zonnige zondag in De Generalenbuurt, dus lekker buiten een wandelingetje te maken. Onze tip: bezoek in De Uitwijk de prachtige foto expositie.
Zondags uitje in De Uitwijk

Verschillende hobby fotografen uit De Generalenbuurt hebben hun mooiste foto’s uitgezocht en presenteren die met terechte trots aan het publiek. Wij zijn gisteren meteen een kijkje gaan nemen en waren versteld over de hoogstaande kwaliteit van de ‘kiekjes’.

Laat je ook meenemen op een reis die je door de ogen van de fotograaf kunt beleven. De fotoclub bestaat 40 jaar en als kadootje bieden zij jou aan om van je gezin een foto te laten maken die je mag laten plaatsen op de buurtwebsite. Onder de inzendingen wordt een taart verloot om het evenement nog eens extra feestelijk te maken.

TOT STRAKS IN DE UITWIJK (Tentoonstelling is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur)

 

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Jubilerende fotoclub zet kinderen met hun (groot)ouders op de foto
Jubilerende fotoclub zet kinderen met hun (groot)ouders op de foto
Tijdens hun jaarlijkse expositie biedt de jubilerende fotoclub Rapenland de kinderen uit de Generalenbuurt iets extra's aan: de kinderen kunnen met hun (groot)ouders op de foto tijdens expositie op 23 - 24 maart in wijkcentrum De Uitwijk.
Dansavond zaterdag 9 december in De Uitwijk
Dansavond zaterdag 9 december in De Uitwijk
Iedereen die van dansen en gezelligheid houdt, wordt uitgenodigd op zaterdagavond 9 december vanaf 20:30 uur in De Uitwijk. Entree gratis!
Wijkinfo BESTEMMINGSPLAN WOENSEL
Wijkinfo BESTEMMINGSPLAN WOENSEL
Diverse buurtbewoners hebben ons verontrust benaderd omdat ze van de gemeente een wijkinfo hebben gekregen betreffende wijziging van het Bestemmingsplan Woensel buiten de ring I 2017.
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Wethouder Yasin Torunoglu reikt prijzen uit
Grote opkomst van vrijwilligers in De Uitwijk bij de uitreiking van de eretitel ‘Beste Buur’ en de Generalenbuurt Award door wethouder Yasin Torunoglu. Hanny Voets en Corrie Mattheeuwsen, twee buurtgenoten die bijna 40 jaar zorgdragen voor de dames hobby club, werden voor hun vrijwilligersinzet gewaardeerd met deze eretitel ‘Beste Buur’. De Generalenbuurt Award ging welverdiend naar Jan Soeters die zich nu al 17 jaar als bestuurslid van het gemeenschapshuis De Uitwijk inzet.